Gedrag & gehoorzaamheid

Inschrijfformulier

De Puppycursus en Basiscursus staan in het teken van de opvoeding van baas en hond. G&G heeft daarentegen niets meer met opvoeden te maken; daarvoor zijn er te veel oefeningen die niets te maken hebben met de dagelijkse omgang van de hond.

De oefeningen worden steeds moeilijker en gaat het om de juiste afwerking van de oefeningen. Voor deze discipline van hondensport is het noodzakelijk dat je buiten de lessen ook voldoende thuis met je hond traint. Wij vinden het heel belangrijk dat de hond alle vormen van trainen positief ervaart. De hond voert een oefening uit omdat hij het leuk vindt, het levert hem iets op. De hond moet het leuk vinden om samen met jou te werken!

Doelgroep:
G&G is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om samen met zijn hond te werken. Verreweg alle honden vinden het geweldig om samen met de baas bezig te zijn en zij zullen dan ook hun uiterste best doen om de oefeningen met succes af te ronden. Het samenwerken tussen baas en hond versterkt op een hele positieve wijze de onderlinge relatie.

Vooropleiding:
Om deel te nemen aan de cursus G&G Beginners moet de hond de basiscursus bij ons met goed gevolg hebben doorlopen.

Kosten en aantal lessen:
Deze cursus kost € 80,= als u voor aanvang van de eerste les via de bank betaalt,
of indien u via de pinautomaat bij de eerste les betaalt in het clubgebouw.
Inclusief certificaat bij het behalen van de examenproef tijdens de laatste les.
Deze cursus duurt 10 weken (1 les van een half uur per week).
Aanvang eerste les kijk hier.

Trainingstijden:
Klik hier voor een actueel overzicht van onze trainingstijden.

Inschrijven:
Klik hier om je in te schrijven.